Ahmet Saim SARI - Okul Müdürü

Şaban Şükrü SARI ve Fatma SARI çiftinin üçüncü çocuğu olan Ahmet Saim SARI, 1976 yılında Kütahya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Abdurrahman Paşa İlköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Kütahya Lisesinde tamamladı. Daha sonra Dumlupınar Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde yüksek öğrenimine başlamış ve 2002 yılında mezun olup, 2010’da kendi alanında yüksek lisans yapmıştır. 2002 yılında ilk görev yeri olan Gülizar Eren İlköğretim Okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2009-2012 yılları arasında Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Okulunda müdür yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında Kütahya Çinikent Özel Eğitim Uygulama Okulunda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2015’te Uşak Alper Günbayram Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atanan Ahmet Saim Sarı altı yıl bu görevini sürdürmüştür. 2022 yılında Dursun Yalım Fen Lisesi’nde okul müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Saim SARI halen bu görevine devam etmektedir.

2013 yılında Emel SARI ile evlenen Ahmet Saim SARI, Eylül Beste ve Zeynep Ezgi adında iki kız babasıdır.

(276) 618 3376 Eposta